Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundkorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivet i kundkorgen beroende av valt betalningssätt.

Vi använder oss av förskottsbetalning/BG samt kortbetalning.

Betalning via Bankgiro skall inkomma inom 10 dagar efter beställningsdatum annars annulleras ordern.
Eftersom försäljning sker genom flera kanaler så kan en vara ta slut innan uppdatering av lager hinner ske men i sådant fall informeras du om detta via mail.


Ångerrätt

Din ångerrätt gäller, enligt Distans- och hemförsäljninglagen, under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Frakten till oss står du som kund för. Returer till oss ska skickas som brev eller paket och ej mot postförskott.

Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt så ber vi dig att kontakta oss omedelbart på borlange.sycentrum@gmail.com så vi får rätta till det som blivit fel.


Vid eventuella transportskador ta omedelbart kontakt med leverantören, Posten eller Schenker.

Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. Eftersom vi klipper tyget i den längden du önskar har vi inte möjlighet att ha någon ångerrätt på dessa varor, då de räknas som specialbeställda produkter.Leverans


Leveranser kommer att gå ut varje dag utom under helgdagar.

Leverans efter betalning till bankgiro kommer att skickas samma dag som betalningen finns på kontot.

Leveransen sker med Posten eller i fall med större leveranser med Schenker och detta för att leveranserna ska vara spårbara.

Leveranser sker för tillfället inom Sverige och för övriga leveranser vänligen kontakta oss på borlange.sycentrum@gmail.com. Vid leverans utanför Sverige står kunden för eventuell tullkostnad.

Vi förbehåller oss rätten att göra delleveranser.

Frakten är inom Sverige för närvarande 59:-.

Uppgår beställningens värde till mer 800:- så står vi för fraktkostnaden.

Bor du i närheten av Borlänge är du varmt välkommen att höra av dig för att hämta upp dina varor. Då väljer du Hämta varor i Borlänge som leveransalternativ när du kommer till kassan. Vänligen hör av dig på 0243-10900 så bestämmer vi plats och tid.


Skydd av personuppgifter


När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer, e-post. I samband med din registrering och beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet för att fullfölja mina åtagandet gentemot dig.

Dina personuppgifter lämnas inte i något fall ut till tredje part.Vi har försökt till vårt yttersta att göra färgåtergivningen på bilderna så bra som möjligt men det kan alltid skilja sig åt mellan datorer, bildskärmar och inställningar.

Vi vill att din köpupplevelse hos oss ska bli så bra som det bara går och om du har några frågor så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss via borlange.sycentrum@gmail.com


Kontakt

Borlänge Sycentrum AB                       Öppettider i butiken:

Sveagatan 15                                        Mån - fre       11-18

784 33  Borlänge                                   Lör               10-14
Tel nr: 0243-109 00


borlange.sycentrum@gmail.com